Bekijk hier het reglement van ons loopcriterium NOORDLOPER

Criterium:

● Criterium ‘De Noordloper’ is een open criterium voor recreanten,  gevorderde lopers en aangesloten VAL -leden en staat uiteraard ook open voor alle lopers buiten de ondersteunende gemeentelijke sportdiensten.

● Enkel de vermelde joggings, wedstrijden en vrije lopen uit onze kalender komen in aanmerking voor dit criterium.  De eigenheid van elke loop moet gevrijwaard blijven en het criterium overkoepelt enkel de verschillende, plaatselijke joggings.

Criteriumkaart:

● Men kan enkel deel nemen aan het criterium  door aankoop van een criteriumkaart.

● Deze criteriumkaart kan men éénmalig aankopen  voor het seizoen 2018 bij de speciale inschrijvingstafel van “ De Noordloper ” op elke wedstrijd van de kalender. Deze kaart is strikt persoonlijk en is eveneens voorzien van een persoonlijke BARCODE.

BELANGRIJKE OPMERKING: Om in aanmerking te komen voor een aandenken van DE NOORDLOPER  dient U zich te registreren  aan de hand van de Uw persoonlijke BARCODE op Uw criteriumkaart 2018.

● De prijs voor Uw persoonlijke criteriumkaart met barcode bedraagt 5 € zowel voor volwassenen als voor jongeren .

● De criteriumkaart wordt telkens gescand in plaats van afgestempeld ,na de plaatselijke inschrijving, bij deelname aan een wedstrijd van onze kalender, eveneens aan de speciale  infotafel van “ De Noordloper” .

● Bij verlies van de criteriumkaart moet een nieuwe kaart aangekocht worden.

Opmerking: Elke loop moet nog wel afzonderlijk betaald  worden aan de organisatie.

Criteriumprijs:

● Elke criteriumloper ontvangt een aandenken (bij deelname aan minimum 8 joggings voor volwassenen en 5 voor jongeren).

● Na de laatste loop , de  BOS- EN NATUURLOOP in GIERLE ,vindt de prijsuitreiking plaats van de tombola. Deze tombola wordt gehouden onder alle houders van een criteriumkaart  en is voorzien om 12 uur . Men dient wel persoonlijk aanwezig te zijn.

Sportregio Noorderkempen ILV draagt geen eindverantwoordelijkheid.

X