december, 2023

22dec17:0020:00De Warmste Wissel KasterleeVrije loop

Details organisatie

Kasterlee is een warme gemeente. Een van de vele activiteiten die in het kader van De Warmste week van StuBru worden georganiseerd is op 22 december ‘De Warmste Wissel’, een gebouwenloop in Kasterlee.

Stap of loop eens binnen in het toeristisch infokantoor en het gemeentehuis tijdens De Warmste Wissel, een hartverwarmend evenement ten voordele van De Drijfveer & Buitengewoonfietsen van Het Gielsbos. Geniet van een avond vol plezier, muziek en samenhorigheid, allemaal in het teken van het goede doel.

Wat staat je te wachten?

  • Een verlichte wandeling van 6,5 kilometer langs en doorheen gemeentelijke gebouwen, waarbij je de kans krijgt om de prachtige plekken in jouw gemeente op een unieke manier te ontdekken.
  • Live muziek en de beats van lokale Dj’s die zorgen voor muzikale omlijsting.
  • Een sfeervolle wintermarkt waar je kunt genieten van hapjes en drankjes van lokale verenigingen en een draaiende kerstboom.

Wanneer?

  • Op vrijdag 22 december, tussen 17 en 20 uur, volg je de kerstverlichte route in het gemeentehuis en het toeristisch infokantoor.

Kostprijs?

  • Deelname bedraagt 7 euro, -12 jaar 5 euro.

Kom samen met je vrienden, familie of buren en maak er de Warmste Wissel van.

Organisatie: Het GielsBos vzw, Marathon Kasterlee vzw, Prima vzw (Wisselfestival),

Meer informatie: wisselfestival@gmail.com

Tijd

(Vrijdag) 17:00 - 20:00

Lokatie

Centrum Kasterlee

Organisator

Het GielsBos vzw, Marathon Kasterlee vzw, Prima vzw (Wisselfestival),

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X