Ravels loopcriterium

Nu ook toegankelijk voor alle lopers en joggers

Wat is het Ravels loopcriterium ?

Een loopcriterium dat zich richt naar elke loper (beginnend en ervaren, jong en oud) uit de gemeente Ravels en wordt georganiseerd door de Ravelse Sportdienst en sportraad.

Er zijn dit jaar maar even 5 loopwedstrijden in Ravels, mooi gespreid over het jaar. Onderstaand vinden jullie de kalender voor 2024.

De eerste doelstelling van het RLC is de Ravelse joggers belonen die aan minstens 3 van de 5 Ravelse loopwedstrijden hebben deelgenomenDe tweede doelstelling is op zoek gaan naar de beste lopers en loopsters van Ravels.

Deze twee doelstellingen zijn in één klassement gegoten.

Elke Ravelse loper dient, om in aanmerking te komen voor een aandenken, in minstens 3 verschillende wedstrijden te lopen.

Nieuw in 2024

Het Ravels loopcriterium staat vanaf dit jaar ook open voor ALLE lopers. Wat betekent dit ?

Alle lopers , ook van buiten de gemeente Ravels, die minstens aan 3 Ravelse wedstrijden hebben deelgenomen , aan het om even welke afstand, worden beloond met een prachtig aandenken onder de vorm van een mooi en functioneel T Shirt.

Deelname aan het Ravels Loopcriterium is voor alle lopers en joggers GRATIS

Opvolging stand van zaken

Via onze site en op deze pagina vinden zowel de Ravelse lopers als alle andere lopers zowel de uitslagen van de betreffende wedstrijden als de voorlopige stand na elke wedstrijd.

Voor een vlot verloop kunnen alle lopers zich registreren. Dit is echter geen noodzaak maar helpt de organisatie reeds een eindje verder om vlot te communiceren en reeds op de hoogte te zijn van alle nodige info betreffende de deelnemers en geïnteresseerden aan het criterium.

Kalender Ravels Loopcriterium 2024

12apr19:00Lentejogging KFC FlandriaWedstrijd met uitslagen - Voorinschrijving mogelijk via Noordloper - Ravels Loop Criterium

30apr19:00Dwars door WeeldeWedstrijd met uitslag - Ravels Loop Criterium

24mei18:30Stratenloop St.- Jan WeeldeWedstrijd met uitslag - Ravels Loop Criterium

Geen organisaties

Geen organisaties

09aug19:00Halve marathon van PoppelWedstrijd met uitslag - Ravels Loop Criterium

31aug14:00Pierenloop te Ravelswedstrijd met uitslag - Ravels Loop Criterium

Geen organisaties

Voorinschrijvingen

Voorinschrijvingen Dwars Door Weelde 30/04/2024

Via onderstaand formulier kan je VOORINSCHRIJVEN voor Dwars Door Weelde van dinsdag 30/04/2024. De voorinschrijving bedraagt € 5,00 en dient betaald te worden …

Eerstvolgende wedstrijden

Op deze pagina vinden jullie de 5 eerstvolgende wedstrijden die in onze loopregio Noorderkempen worden georganiseerd: …

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X